گمرک: ۱۰ هزار خودرو طی ۴ ماه وارد کشور شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیک‌سایی ۳۰۰ مگاواتی با همکاری مشترکین در شرکت توزیع برق خراسان رضوی اعلام نرخ‌نامه جدید خدمات دوخت اتحادیه خیاطان مردانه و تولیدکنندگان پوشاک مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی افزایش پروازهای ایام اربعین در مشهد گوشی‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چند؟ (۱ مرداد ۱۴۰۳) هنوز قیمت بلیت‌های اتوبوس در مشهد برای اربعین اعلام نشده است نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی چه‌زمانی اعلام می‌شود؟ کاهش قیمت نسبتاً شدید خودرو‌های خارجی (یکم مرداد ۱۴۰۳) توزیع ۵ هزار تُن جو حمایتی ویژه دام بین عشایر خراسان‌رضوی طی ۳ ماه نخست امسال ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۳) | افت ۰.۵ تا ۲ درصدی قیمت‌ها آرامش پس از طوفان | گزارش وضعیت بازار سهام (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ایجاد اشتغال برای ۳۹۲ نفر توسط تعاونی‌های جدیدالتاسیس خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ طلا در مشهد ۵۰ هزار تومان ارزان شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش بازار‌های مالی به کناره‌گیری بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه بود؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه پوشش پلاک خودرو چقدر است؟ الحاق چهار هکتار زمین به شهرستان کلات در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توزیع روزانه گوشت مرغ ارزان‌تر از سطح کشور، در مشهد | جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مشهد ۲۸ درصد افزایش یافت دلار بازار آزاد اولین روز مرداد ۱۴۰۳ را در کانال ۵۸ هزار تومان آغاز کرد | قیمت امروز طلا، سکه، ارز و بیت کوین پایان مطالعات مدیریت مناطق بیابانی سرخس در سطح ۲۱۰ هزار هکتار ۸ پیشنهاد بخش خصوصی خراسان رضوی به رئیس جمهور  اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد تا ۱۵ مرداد واریز وام دولتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بدون ضامن | شرایط دریافت وام چیست؟ میوه امروز در مشهد چند؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) جانشین پراید از پاکستان می‌آید + قیمت و تصویر ضرورت بازنگری مالیات بر دخانیات | نرخ مالیات خرده‌فروشی کمتر از استاندارد جهانی یارانه تیرماه ۱۴۰۳ واریز شد
سرخط خبرها

افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت ماهی کنسروی | دلیل کمیاب شدن کنسرو ماهی در بازار چیست؟

  • کد خبر: ۱۶۶۱۸۳
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت ماهی کنسروی | دلیل کمیاب شدن کنسرو ماهی در بازار چیست؟
رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: ستاد تنظیم بازار در دی ۱۴۰۰ کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی را مشمول قیمت‌گذاری دستوری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران خاطر نشان کرد: تن ماهی ۱۸۰ گرمی مشمول قیمت‌گذاری دستوری می‌شود از این‌رو تولید متوقف و کمبود کالا در سطح عرضه به چشم می‌خورد وتولیدکنندگان بر تولید کنسرو‌های طعم‌دار مانند شویددار و فلفلی و ۱۲۰ و ۱۵۰ گرمی متمرکز شدند؛ فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز به سندیکا اعلام کردند که کمبود عرضه کاملا مشهود است.

مسعود بختیاری با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار در دی ۱۴۰۰ کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی را مشمول قیمت‌گذاری دستوری کرد، گفت: تعداد تولیدکنندگان و برند‌های این دو محصول در کشور قابل توجه است و در کالا‌هایی که انحصار وجود ندارد قیمت گذاری دستوری اقدامی نادرست است.

وی با تاکید بر اینکه دولت نمی‌تواند قیمت مواد اولیه تولید را کنترل کند، گفت: ستاد تنظیم بازار ۶ ماه پیش با قیمت ۳۹ هزار تومان برای کنسرو ماهی موافقت کرد و در آن زمان قیمت هر کیلو گرم ماهی تن ۵۲ هزار تومان بود و با این نرخ قیمت هر دانه کنسرو ۳۹ هزار تومان منطقی به نظر می‌رسد بود؛ اما در حال حاضر قیمت هر کیلو ماهی تن به بالای ۱۲۰ هزار تومان رسیده است یعنی بیش از ۱۲۰ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است و در این شرایط امکان فروش کنسرو ماهی دانه‌ای ۳۹ هزار تومان وجود ندارد چرا که بیش از ۷۰ درصد نرخ نهایی کنسرو را قیمت ماهی تعیین می‌کند.

رئیس سندیکایی صنایع کنسرو با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار هیچ تصمیمی برای تغییر نرخ تن ماهی ندارد، گفت: تولیدکنندگان تن ماهی مدت زمان طولانی تولید را متوقف کردند؛ چراکه تولید مقرون به صرفه نبود و تولیدکنندگان از اواخر اسفند تا پایین ماه رمضان با چالش‌های جدی مواجه شده بودند، زیرا معاون اول رییس جمهور دستور داده بود که تا پایان ماه رمضان نباید قیمت‌ها افزایش پیدا کند و از آنجایی که مواد اولیه با نرخ مناسب در دسترس تولیدکنندگان قرار نمی‌گرفت آن‌ها تولید را متوقف کردند.

بختیاری با اشاره به کمیاب شدن کنسرو ماهی ۱۸۰ گرمی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بیان کرد: تن ماهی ۱۸۰ گرمی مشمول قیمت‌گذاری دستوری می‌شود از این‌رو تولید متوقف و کمبود کالا در سطح عرضه به چشم می‌خورد وتولیدکنندگان بر تولید کنسرو‌های طعم‌دار مانند شویددار و فلفلی و ۱۲۰ و ۱۵۰ گرمی متمرکز شدند؛ فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز به سندیکا اعلام کردند که کمبود عرضه کاملا مشهود است.

به گفته این فعال اقتصادی؛ ستاد تنظیم بازار هیچگونه توجه و تعهدی نسبت به تولید و صنعت کشور ندارد؛ و تولیدکنندگان در نظر دارند که از این ستاد به دیوان عدالت اداری شکایت کنند چراکه این ستاد خسارت جبران ناپذیری به صنعت وارد کرده است.

وی با بیان اینکه هیچ وزیری در برابر رئیس ستاد تنظیم بازار از خود اختیاری ندارد، تاکید کرد: به نظر می‌رسد این ستاد مجال و فرصتی برای رسیدگی به مشکلات صنعت ندارند؛ متاسفانه برخی تصمیمات در سطح کلان باعث شده است که تولیدکنندگان مجرم شناخته شوند چرا که همه راه‌ها را می‌بندند و اگر کسی یکی از قواعد را زیر پا بگذارد با تعزیر مواجه خواهد شد که این شیوه درست نیست.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->